Khamis, 15 November 2012


assalamualaikum , lama tak update blog nih dah bersarang sampai lupa blog sendiri , maklum lah buzy belajar calon PMR la kata ken , haha belajar la sangat belajar muka buku ade la, eh ! lupa pulak gambar kat atas tuh ex aku Hairi sekarang just kawan lepas aku clash dgn Syazwan , budak nih lah ganti tempat die , tahun nie aku couple dgn budak form 4 bukan tahun nie jer tahun lepas pun sama , aku pun tak taw kenape aku couple dgn budak form 4 , haha.. dah jodoh dgn form 4 nak buad cam mana .. tadi baru jer lepas webcam dgn hairi lawak jer die tiru ape aku buad .. oke sampai sini saja aku malas nak cite panjang2.

Sabtu, 21 Julai 2012


nie buah hati aku, aku sayang die sangat-2, nama die MOHD SYAZWAN BIN RAZAK .. First time couple dgn die rasa boring giler dah lama-2 rasa macam best sangat-2, die baek sangat tak pernah marah kalo ade pun disimpan tak nak bagi taw aku, die takut aku marah die
kiteowg couple senyap-2 parents kiteowg tak taw pun .. haha.. jahat ken 
tak pe sekali sekala buad jahat tak salah ken.. haha 
(sayang kau kepeng)

Isnin, 4 Jun 2012

masa untuk melupaken die

setahun lebih aku kenal kau jaga kau mase excident tapi ape yang aku dapat,
kau cuma bagi aku sakit hati jer masa aku keluar dari malaysia aku ingat aku dapt lupaken kau,selalu aku berdoa ken kau agar cepat berubah tapi aku masih ingat kat kau lagi.. balek malaysia aku cepat2 amik phon tengok kau tak call and msj aku pun.. mungkin orang yg ke-3 telah memisahken kite.. and sekarang aku akan cuba untuk melupaken kau.. semoga kau bahagia dgn die sampai akhir hayat .. :((

#Mr. Haikal Hakimi Bin Shahrim

Khamis, 3 Mei 2012

setahun ayah pegi meninggalkan kami

assalamualaikum nih aku nak story sikit pasal ayah aku...

4.5.2011 tarikh nih aku sedih sangat-2 sebab tarikh tuh la ayah aku pergi meninggalkan
family disebabkan ayah aku dah lama sakit and terlantar kat rumah..
dah setahun ayah pergi rasa suma owg kat umh nih perangai dah berubah

Ahad, 15 April 2012

sedih

hye dah lana tak update blog aku update nih pun sebab aku boring giler hahaha..

Hari ini dia ada.......Kita sakitkan dia......Xpelah, dia maafkan..
Hari ini dia ada......Kita buat dia menangis..Xpelah, dia cuba pujuk diri..
Hari ini dia ada......Kita mainkan dia..Xpelah dia anggap kita nak uji dia..
Hari ini dia ada......Kita buat dia sampai jatuh sakit..Xpelah, dia cakap ubat ada...

Besok, bila dia dah tak ada....Kita akan tercari-cari dia.. Tapi tak jumpa..
Besok, bila dia dah tak ada....Kita akan tertunggu-tunggu dia..Tapi sia-sia..
Besok bila dia dah tak ada...Kita menyesal dengan perbuatan kita..Tapi terlambat

Masa itu....Dia mintak maaf sangat-sangat sebab...

Dia dah tak dapat teman kita.
Dia dah tak dapat hiburkan kita.
Dia dah tak dapat nak jaga kita.
Dia dah tak dapat nak usik-usik kita..

Dan kita dah tak dapat nak buat dia sakit hati,menangis,jatuh sakit dan mainkan dia..Dan kita mesti akan menyesal sebab kita dah buat macam-macam dekat dia dan tiba-tiba baru kita sedar, dia itu.......................ORANG YANG KITA CARI-CARI SELAMA INI.................TAPI DIA DAH HILANG UNTUK KITA..

Sabtu, 11 Februari 2012

sehari makeup blog simple aku

huh..penat jugak an makeup blog nih sampai sakit-2 badan mang terbaek la
tapi aku makeup tak secantik kowg punya aku punya simple jer..
haha..jangan marah sekadar gurauan jer 
~peace ( Y )~

Rabu, 4 Januari 2012

first day sekolah

hari nie first day aku sekolah dala kne bangun pagi-2 buta herr..ngntok doh pastuh pegi sekolah jumpa mmber-2 aku ape lagi mngila la jawb nya.. tapi tadi dua owg mmber aku nak aku MATI cpt aku just gelak and senyum jer..kowg mang nak sangat  aku MATI cpt er :( it's ok la wei